Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Verspaningstechnologie

Goedkope verspaningstechnologie

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van verspaning? Een bedrijf dat hier niet alleen veel ervaring mee heeft, maar dat daarnaast ook nog eens kwaliteit tegen een scherpe prijs levert? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met Roosen India. We hebben specialisten in dienst die op het gebied van verspaningstechnologie de hoogste kwaliteit leveren. Wij leveren onze verspaningstechnologie goedkoop, maar u hoeft zich daarbij geen zorgen te maken of wij ook goedkope kwaliteit leveren. We hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd.

Verspaningstechnologie die kwalitatief perfect is

We vinden het belangrijk om al onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, maar dan wel tegen een scherpe prijs. Hiervoor hebben wij in India een faciliteit opgezet waar vakkundige mensen voor ons werken. Mensen die wij opleiden in onze fabriek in Valkenswaard. Hier leren ze alles wat met ons mooie vak te maken heeft, zodat zij voor ons in India aan de slag kunnen gaan. Daarnaast gaan er ook regelmatig mensen uit onze fabrieken in Nederland naar India toe om daar voor nog meer training en assistentie te zorgen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Verspaningstechnologie die goedkoop is

U kunt eenvoudig via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. U zult dan zien dat wij verspaningstechnologie bieden tegen een zeer scherp tarief. De mensen die wij in dienst hebben leveren vakwerk, waarbij complexe bewerkingen in hoge volumes geen probleem zijn. We hebben meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze elders op deze website voor u klaarstaan. Zo bent u snel op de hoogte van wat u van ons allemaal kunt verwachten. Roosen India is een gerenommeerd bedrijf dat er om bekend staat betaalbare kwaliteit te leveren.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden