Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

+31(0)497 517 115

ma t/m vrij

Wij kunnen uw producten maken !!

Over ons

Roosen India in Kanpur, is al meer dan 15 jaar gevestigd in India. Roosen India is gespecialiseerd in het toeleveren van verspaningsdelen op de Europese markt voor derde.

Samen met Roosen Machining in Valkenswaard is Roosen India al meer dan 49 jaar actief op de Nederlandse markt vertegenwoordigd als een veelzijdige toeleverancier van frees- en draaidelen voor de industrie.

Met behulp van een modern en uitgebreid machinepark kunnen alle metaal- en kunststofsoorten verspanend worden bewerkt.

Roosen India is ingericht voor seriematige productie en levert kwaliteitsproducten zoals we dat in West-Europa gewend zijn. Middels periodieke leveringen via zeevracht zijn continu zendingen onderweg. Hiermee wordt de supply chain gevuld en zijn levertijden (relatief) kort.

Roosen India maakt onderdeel uit van Roosen Industries, een internationaal georiënteerde groep van bedrijven in Nederland. België, Duitsland en India, gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen, mechatronica en assemblage.

Roosen bouwt op dit moment aan een eigen pand in Kanpur van 5.000 m2 groot. Q2-2021 zal de bouw gereed zijn en zullen onze machines van de gehuurde lokatie hier naartoe verhuizen. (Vigil-Whistle Blower Mechanism)

Benieuwd naar de mogelijkheden

Kom langs voor een goed gesprek