Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Metaalbewerking India

Metaalbewerking uit India

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking? Een bedrijf waar mensen werken die alles weten op het gebied van metaalbewerking en die u de hoogste kwaliteit en service op dit gebied kunnen leveren? Neem dan eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben bij Roosen India. We hebben vakmensen voor u klaarstaan die gebruik maken van moderne machines. Metaalbewerking in India staat op een hoog niveau. Wij voegen hier dan nog onze eigen jarenlange ervaring aan toe. Roosen India is onderdeel van Roosen Industries, een bedrijf dat al bijna 50 jaar bestaat.

In India metaalbewerking uit laten voeren

Roosen India heeft in Kanpur een moderne fabriek klaarstaan waar door onze mensen wordt gewerkt. Veel van deze mensen hebben bij ons in Valkenswaard een opleiding mogen volgen. Daarbij gaan er ook regelmatig mensen vanuit Nederland naar India om daar voor extra ondersteuning te zorgen. We zijn hierdoor een veelzijdige leverancier van frees- en draaidelen die in allerhande industrieën gebruikt kunnen worden. We gebruiken hier een modern, uitgebreid machinepark voor. Onze fabriek in India voor metaalbewerking is geheel ingericht op seriematige productie.

Metaalbewerking uit India inzetten

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u op het gebied van metaalbewerking allemaal bij ons heeft. We staan klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de beste metaalbewerking in India. Als u kiest voor metaalbewerking uit India, dan kiest u voor betaalbare kwaliteit van mensen met een passie voor hun vak. U bent ook van harte welkom voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij zorgen er dan voor dat u snel op de hoogte bent van de tarieven die wij voor onze diensten rekenen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteit op maat.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden