Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Freeswerk uitbesteden

Freeswerk uitbesteden aan Roosen India

Freeswerk is een taak die met veel aandacht en professionaliteit moet worden uitgevoerd. Als u dan ook op zoek bent naar een bedrijf dat dit voor u kan uitvoeren, dan raden wij u aan om eens te kijken bij Roosen India. Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring met freeswerk, ons moederbedrijf Roosen zelfs al bijna 50 jaar. We gaan graag voor u aan de slag met uw project. We hebben hiervoor een fabriek in India staan, waar mensen voor ons werken die zijn gespecialiseerd op het gebied van complexe bewerkingen in groot volume. Uitbesteden van freeswerk kunt u dan ook gerust aan ons overlaten!

Freezen uitbesteden

Indien u op zoek bent naar een specialist op het gebied van freeswerk, dan zit u goed bij Roosen Media. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij goed freeswerk allemaal om de hoek komt kijken. We gaan graag voor u aan de slag met het uitvoeren van freeswerk van de bovenste plank, tegen scherpe tarieven. Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De kwaliteit van ons werk in India is gewaarborgd door het gecertificeerde managementsysteem ISO 9000:2015. Hierdoor weet u zeker dat u producten geleverd krijgt die aan al uw hoge eisen voldoen.

Meer weten over het uitbesteden van freeswerk?

Frezen uitbesteden is iets waar wij u graag meer over vertellen. We hopen dan ook van u te horen als u op zoek bent naar een specialist op dit gebied. Bij Roosen India hebben we veel ervaring met alle soorten freeswerk. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Deze vraagt u geheel vrijblijvend bij ons aan. U heeft dan gelijk een goede indruk van wat u allemaal bij ons kunt verwachten en tegen welke tarieven. Frezen uitbesteden? Roosen India staat voor u klaar.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden