Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

+31(0)497 517 115

ma t/m vrij

Wij kunnen uw producten maken !

Freeswerk metaal

Goedkoop freeswerk voor metaal

Het frezen van metaal is een specialistisch karwei waar u het beste een professioneel bedrijf voor inschakelt. Bij Roosen India hebben we mensen in dienst die freeswerk in metaal voor u kunnen uitvoeren. Mensen die zijn opgeleid in onze fabriek in Valkenswaard, waar al meer dan 49 jaar kennis en ervaring aanwezig is op het gebied van verspaning. Schroom dan ook niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. Wij voeren uw freeswerk in metaal goedkoop uit, maar we beknibbelen hierbij absoluut niet op de kwaliteit. Dit is zo hoog als u van een gerenommeerd bedrijf als Roosen mag verwachten.

Freeswerk in metaal uitbesteden

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit in huis halen. We hebben dan ook mensen klaarstaan die aan de slag kunnen gaan met uw freeswerk. Professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van complexe bewerkingen die in grote volumes uitgevoerd moeten worden. De processen die wij hiervoor gebruiken voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld in de ISO 9001:2015 certificering. Zo garanderen wij u de hoogste kwaliteit voor een scherp tarief.

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan

Indien u meer wilt weten over de tarieven die wij rekenen, kunt u vandaag nog een offerte bij ons aanvragen. Zo bent u op de hoogte van wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij zijn de ideale partner op het gebied van alles wat met freeswerk in metaal te maken heeft. Wij leveren freeswerk in metaal goedkoop en geheel volgens uw wensen. We maken gebruik van zowel horizontale als verticale bewerkingscentra, zodat we een groot aantal technische mogelijkheden hebben. Freeswerk in metaal uitbesteden? Dan horen wij graag van u! Onze mensen gaan graag aan de slag om u de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden