Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Draaiwerk uitbesteden

Draaiwerk uitbesteden aan professionals

Wilt u draaiwerk uitbesteden aan een bedrijf waar vakmensen in dienst zijn? Een bedrijf dat niet alleen maar de hoogste kwaliteit levert, maar dat ook nog eens tegen scherpe tarieven doet? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Roosen India. We hebben een fabriek voor u klaarstaan in India, waar onze mensen tegen scherpe tarieven voor u aan de slag gaan. Ze leveren draaiwerk van topkwaliteit, maar kunnen dit doen tegen lagere tarieven dan u wellicht gewend bent. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin nemen we dan alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door.

Draaiwerken uitbesteden

Roosen is een bedrijf dat al meer dan 49 jaar kwaliteit levert. Hier hebben we meerdere fabrieken en bedrijven voor klaarstaan in Nederland. Maar sinds 15 jaar werken we ook met een fabriek in India. We doen dit omdat hier veel specialisten te vinden zijn die graag topkwaliteit leveren. Deze mensen worden door ons in Valkenswaard opgeleid. Ze leren de fijne kneepjes van het vak, waarna ze weer teruggaan naar India om daar in onze faciliteit hun werk te doen. Ook gaan er regelmatig mensen uit Valkenswaard naar India om daar ondersteuning en training te bieden. Zo kunnen wij garanderen dat u de hoogste kwaliteit wordt geleverd bij het uitbesteden van draaiwerk.

Meer weten over onze diensten?

U wilt draaiwerken uitbesteden, maar wilt hier wel nog wat meer over weten? Geen probleem! Wij staan klaar om u de benodigde informatie te geven. Ook kunt u dan meteen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Aan de hand hiervan bepaalt u dan of u bij het uitbesteden van draaiwerk de keuze maakt voor Roosen India. Indien u dit doet, zult u merken dat u hoge kwaliteit in huis haalt. Complexe bewerkingen in grote volumes zijn hierbij geen probleem.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden