Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Draaiwerk goedkoop

Goedkoop draaiwerk uit India

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van draaiwerk? Een bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar dit ook nog eens tegen een scherpe prijs doet? Dan bent u aan het juist adres bij Roosen India. Bij ons bedrijf treft u specialisten op het gebied van alles wat met goedkoop draaiwerk te maken heeft. We hebben meer dan 49 jaar ervaring op het gebied van verspaning en produceren hiervan al meer dan 15 jaar in India. Hierdoor zijn wij voor u de ideale partner als het aankomt op complex, seriematig werk. We hebben zowel horizontale als verticale bewerkingscentra, waardoor we een breed scala aan technische mogelijkheden kunnen bieden.

Draaiwerk dat goedkoop en goed is

We hebben in India de beste machines en ervaren vakmensen voor u klaarstaan. Mensen die tegen een scherpe prijs hoge kwaliteit leveren. Het draaiwerk in India dat wij leveren is werk dat is gewaarborgd door managementsysteem ISO 9001:2015. U mag er zodoende op rekenen dat u betrouwbare kwaliteit krijgt geleverd. Alle mensen die in India voor ons werken hebben bij ons in Valkenswaard een training gehad, zodat ze helemaal op de hoogte zijn van wat er precies van ze wordt verwacht als ze voor ons aan het werk zijn. Daarnaast gaan er ook regelmatig mensen uit Valkenswaard naar India ter ondersteuning.

Meer weten over ons draaiwerk uit India?

Indien u meer wilt weten over wat wij u allemaal kunnen leveren, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen met al uw vragen. We gaan graag eens samen met u bekijken wat er bij Roosen India allemaal mogelijk is op het gebied van draaiwerk dat goedkoop is. Ondanks dat wij goedkoop draaiwerk leveren, mag u er toch altijd op rekenen dat dit gebeurt aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Neemt u de informatie op onze website eens door om meer te weten te komen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden