Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

+31(0)497 517 115

ma t/m vrij

Wij kunnen uw producten maken !

CNC

CNC uitbesteden aan een professioneel bedrijf

Heeft u CNC werkzaamheden die u uit wilt laten voeren door een professioneel bedrijf? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Roosen India. Wij hebben voor u de CNC machines klaarstaan die de hoogste kwaliteit leveren. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er op het gebied van CNC allemaal mogelijk is en hoe hier het beste mee gewerkt kunnen worden. Bij ons is dit CNC werk goedkoop. We hebben een fabriek voor u klaarstaan in India waar dit werk door vakmensen wordt uitgevoerd. U hoeft u dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit die u bij ons geleverd krijgt.

CNC uitbesteden aan Roosen India

CNC is werk waarbij een grote mate aan kennis aanwezig moet zijn. Ons moederbedrijf is al bijna 50 jaar actief op het gebied van verspaning en heeft alle grote ontwikkelingen hierbij meegemaakt. Deze kennis zetten we nu ook in bij Roosen India. We zijn al meer dan 15 jaar in India actief en hebben hier voor veel van onze klanten projecten tot een goed einde gebracht. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We bekijken dan samen met u hoe wij uw CNC werkzaamheden zo goed mogelijk voor u uit gaan voeren.

CNC goedkoop laten uitvoeren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan om met eigen ogen te zien hoe scherp onze diensten geprijsd zijn. U mag er daarbij op rekenen dat wij u kwaliteit leveren die u verwacht van een professioneel bedrijf. Roosen India is een fabriek waar mensen werken die door ons zijn opgeleid. Vakmensen op het gebied van verspaning, die weten hoe ze moeten werken met de nieuwste technologie op dit gebied. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van complexe handelingen in grote volumes. Meer weten? We hebben ook uitgebreide informatie voor u klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden