Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

CNC Draaien China

CNC draaien in China

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u CNC kan draaien in China? U zoekt een specialist op dit gebied die kwaliteit kan leveren tegen lage tarieven? Dan bent u bij Roosen India aan het juiste adres. Bij ons gaan uw producten niet naar China om CNC te draaien, maar naar India. We hebben hier in Kanpur al meer dan 15 jaar een fabriek klaarstaan, waar vakmensen graag voor u aan de slag gaan. We hebben specialisten in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij vakwerk op het gebied van CNC draaien om de hoek komt kijken. Indien u hier meer over wilt weten mag u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

CNC draaien in China

Er zijn bedrijven die u aanbieden om CNC te draaien in China. Bij Roosen India hebben we ervoor gekozen om onze fabriek in India neer te zetten. Hier is veel kennis op dit gebied aanwezig. De mensen die wij in dienst hebben zijn voor een deel door ons in Valkenswaard opgeleid. Hier is kennis aanwezig van bijna 50 jaar in deze industrie. Roosen Industries is een groep bedrijven die samenwerken om u de hoogst mogelijke kwaliteit op dit gebied te leveren. We hebben een modern en uitgebreid machinepark klaarstaan waarmee het mogelijk is om alle soorten metaal en kunststof te verspanen.

Meer weten over CNC draaien voor China?

In China CNC draaien is natuurlijk mogelijk, maar u kunt er ook voor kiezen om dit in India te laten doen. Roosen India is gespecialiseerd op het gebied van het toeleveren van allerhande verspaningsdelen voor de Europese markt. We kunnen u hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie voor u klaarstaan op onze website. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om contact met ons op te nemen, of om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden