Kerver 1

5521 DA Eersel Nederland

ma t/m vrij

+31(0)497 517 115

info@roosenindia.com

Wij kunnen uw producten maken !

Aluminium verspanen

Goedkoop aluminium laten verspanen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar specialisten werken op het gebied van het verspanen van aluminium? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met Roosen India. We hebben namelijk in India een fabriek klaarstaan waar vakmensen op dit gebied graag aan de slag gaan om voor u aluminium te verspanen. U mag er hierbij op rekenen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit van ons krijgt. Kwaliteit op maat, geleverd tegen zeer scherpe tarieven. Wilt u aluminium verspanen goedkoop laten doen? Schroom dan niet om hiervoor bij ons een offerte aan te vragen.

Aluminium verspanen kwalitatief

Voor een specialist die aluminium verspanen levert die kwalitatief tot de top behoort, bent u bij Roosen India aan het juiste adres. We hebben in de plaats Kanpur een moderne fabriek voor u klaarstaan, waar we al ruim 15 jaar actief zijn op het gebied van aluminium verspanen. Onze fabriek is ingericht voor seriematige productie. Er worden periodiek via zeevracht producten geleverd, waardoor we een relatief korte levertijd aan u kunnen garanderen. We kunnen in onze fabriek in India alle mogelijke metaal- en kunststofsoorten voor u verspanen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Kwaliteit op het gebied van verspanen

Roosen India is onderdeel van Roosen Industries. Dit is een samenwerkingsverband van bedrijven in Nederland, Belgie, Duitsland en India. Doordat er bij al deze bedrijven veel kennis voorhanden is, kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Indien u hier meer over wilt weten, hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u een prijsopgave te doen. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een bedrijf dat kwaliteit levert tegen een zeer scherpe prijs. We hopen dan ook snel van u te horen als u een specialist op het gebied van aluminium verspanen zoekt!

Uw producten bij ons laten verspanen

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden